Recepten
 

Pasta met look-zonder-look-brandnetelsaus uit de Maasheggen en een glas witte Sint Agather

Pasta met look-zonder-look-brandnetelsaus uit de Maasheggen en een glas witte Sint Agather

 
  • 1 volle vergiet brandneteltopjes
  • scheut olijfolie 
  • 2 handenvol look-zonder-look-blaadjes
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 2 deciliter crème fraîche
  • 200 gram belegen geitenkaas
  • pasta (macaroni of spaghetti)

Doe de brandneteltopjes een paar seconden in een pan met kokend water. Giet af in een vergiet. Snijdt de brandneteltopjes fijn. 

Hak ook de look-zonder-look-blaadjes. Bak die samen met de brandnetels een paar minuten in de olie. Breng op smaak met peper, zout, wat geraspte nootmuskaat en de room. Zet even de staafmixer er op. 

Serveer met de geraspte kaas bij de gare pasta, en een glas witte Sint Agather. 

print recept
andere recepten
Andere recepten
Pasta met look-zonder-look-brandnetelsaus uit de Maasheggen en een glas witte Sint Agather
wandelroute
Wandelroutes
fietsroute
Fietsroutes
andere recepten
Andere recepten
verder lezen
Verder lezen